Cauta apartament

Cazare regim hotelier la Apartamente de lux in Romania


Apartament Regim Hotelier Faleza Dunarii
Cazare Galati, Moldova
Apartament modern,luminos si elegant, recent renovat situat pe prima linie de blocuri pe Faleza Dunarii (langa Restaurant Blue Aqua fost Pescarul) la 5 minute de mers de centrul orasului.
1 camere, 2 locuri cazare

Apartamente in regim hotelier in centrul Bucurestiului
Cazare Bucuresti, Muntenia,Bucuresti si imprejurimile
Duplex/apartament cu un dormitor si camera de zi separate. Loc de luat masa / zona de întâlnire cu masa pentru 4 persoane, bucatarie complet utilata, mic dejun bufet inclus pentru o singură persoană, acces gratuit la Internet, accesul gratuit la....
2 camere, 8 locuri cazare

Apartamente Turo Mamaia
Cazare Mamaia, Litoral
Majoritatea ofertelor de cazare in Statiunea Mamaia prezentate si puse la dispozitia turistilor pe http://www.turo.ro sunt apartamente de lux cu 2 sau 3 camere care ofera posibilitatea de cazare in regim hotelier pentru grupuri de turisti cuprinse intre 2 si 6 persoane insa nu lipsesc vilele sau pensiunile la care se pot rezerva camere duble, triple, suite sau garsoniere. Apartamentele puse la dispozitia turistilor sunt oferte selectionate cu atentie astfel incat sa se asigure turistilor un raport calitate/pret cu mult mai bun decat la orice alte oferta de cazare din Statiunea Mamaia. Toate apartamentele ating un standard de 3 stele prin calitatea dotarilor si a serviciilor oferite. Datorita multitudinii de oferte, turistii pot alege sa petreaca un sejur in Statiunea Mamaia in aproape orice zona a Statiunii profitand de conditii de cazare premium la un pret avantajos.
150 camere, 300 locuri cazare

Apartament cu 2 camere - Herastrau 2
Cazare Bucuresti, Muntenia,Bucuresti si imprejurimile
Herastrau 2 - este de 1 apartament cu un dormitor - situat in zona Aviatiei, cladire noua (2009), la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu, de parcul Herastrau, etajul 6, 2 lifturi...
2 camere, 4 locuri cazare

Apartament Regim Hotelier
Cazare Brasov, Transilvania
Apartament Lux regim Hotelier
2 camere, 4 locuri cazare

Apartments in Bucharest
Cazare Bucuresti, Muntenia,Bucuresti si imprejurimile
APARTHOMES offers you gorgeous places to stay, luxuriously furnished apartments for short and long term. Classified at four stars by the Ministry of Tourism, you can choose from a selection of studios, one, two and three bedroom apartments.
3 camere, 4 locuri cazare

Apartament cu 3 camere - Bucuresti, Libertatii
Cazare Bucuresti, Muntenia,Bucuresti si imprejurimile
Located in Libertatii Blvd., nearby The Palace of Parliament, markets and restaurants, new building with access from the street, safe entrance, 7th floor, one bathroom with Jacuzzi and one service bathroom with toilet, sunny, large living room...
3 camere, 6 locuri cazare

Apartament regim hotelier 3 camere Lux
Cazare Constanta, Litoral
Apartament de lux, situat la 5 minute de City Park Mall si la 15 minute de statiunea Mamaia, beneficiaza de amenajari si dotari deosebite, oferindu-va toate ingredientele pentru un concediu de vis.
3 camere, 6 locuri cazare

Apartament Mamaia
Cazare Mamaia, Litoral
Cazare apartament 2 camere in statiunea Mamaia 2014
2 camere, 5 locuri cazare

Cazare Regim Hotelier in Galati
Cazare Galati, Moldova
Va oferim un apartament de 5 stele, situat pe faleza superioară a Dunarii, care oferă o vedere superbă asupra falezei, la o distanta de numai 5 min de centrul orasului Galati.
1 camere, 2 locuri cazare