Cauta apartament

Cazare regim hotelier Mamaia


Mamaia - Hotel Perla 2 camere in regim hotelier
Cazare Mamaia, Litoral
Statiunea Mamaia - Apartament 2 camere mobilat-utilat total si foarte curat
2 camere, 4 locuri cazare

Apartment Hotel Tania Residence
Cazare Mamaia, Litoral
Hotelul Tania este situat ideal în Mamaia, între Lacul Siutghiol şi la 200 metri de plajele de nisip ale Mării Negre. Acesta oferă un serviciu de transfer de la aeroport şi Wi-Fi gratuit.
8 camere, 16 locuri cazare

Cazare litoral apartament 3 camere
Cazare Mamaia, Litoral
Apartamentul este situat la circa 700-800 m de faleza zona hotel Paradiso, ce detine si baza de tratament balnear. Zona linistita cu acces la o gradina imprejmuita.
3 camere, 4 locuri cazare

Apartamente Turo Mamaia
Cazare Mamaia, Litoral
Majoritatea ofertelor de cazare in Statiunea Mamaia prezentate si puse la dispozitia turistilor pe http://www.turo.ro sunt apartamente de lux cu 2 sau 3 camere care ofera posibilitatea de cazare in regim hotelier pentru grupuri de turisti cuprinse intre 2 si 6 persoane insa nu lipsesc vilele sau pensiunile la care se pot rezerva camere duble, triple, suite sau garsoniere. Apartamentele puse la dispozitia turistilor sunt oferte selectionate cu atentie astfel incat sa se asigure turistilor un raport calitate/pret cu mult mai bun decat la orice alte oferta de cazare din Statiunea Mamaia. Toate apartamentele ating un standard de 3 stele prin calitatea dotarilor si a serviciilor oferite. Datorita multitudinii de oferte, turistii pot alege sa petreaca un sejur in Statiunea Mamaia in aproape orice zona a Statiunii profitand de conditii de cazare premium la un pret avantajos.
150 camere, 300 locuri cazare

regim hotelier
Cazare Mamaia, Litoral
proprietat inchiriez apartamente vile in regim hotelier,pentru rezervari sau cazare sunati la nr de tel 0767411404 sau 0721759997 tarifele apartamentelor difera de la apartament la apartament,
3 camere, 6 locuri cazare

Apartament Mamaia
Cazare Mamaia, Litoral
Cazare apartament 2 camere in statiunea Mamaia 2014
2 camere, 5 locuri cazare